Vasaloppet

Sälen-Mora 190303 Vasaloppet Tore Berdal Björset Foto Nisse Schmidt

Vasaloppet är världens största arrangör av motionslopp, året runt.

Nummerlappar
Vi erbjuder oss att hämta ut era nummerlappar mot en kostnad på 100 kr/nummerlapp. Då får dem när ni checkar in och slipper därmed åka till Mora och hämta dem. Om ni vill få er nummerlapp uthämtad återkom med: Namn, Vasa-ID, datum och lopp senast den 7 februari.

Bussar
Det går bussar till starten och som sedan hämtar upp er vid mål och kör er tillbaka till Rättvik. Bussbiljetter förbokas genom oss. Ange ditt vasa-ID och startid om du vill boka bussbiljett. Bussen avgår bara ca 150 meter från oss och anpassas efter er starttid. Till skillnad mot Vasaloppsbussarna från Mora så lämnar de inte bara av er utan bussarna står kvar ända till starten går. Så ni kan sitta kvar i en varm buss och vänta tills det är dags att skida iväg. Sedan står bussen och väntar på er när ni går i mål och avgår tillbaka till Rättvik.

Vasaloppsbussen till Oxberg och retur från Mora till Rättvik, pris 550 kr per person.

Vasaloppsbussen till Sälen och retur från Mora till Rättvik, pris 750 kr per person.

Frukost
Vi serverar extra tidig frukost så ni hinner äta innan det är dags att ge sig iväg. Vi anpassar oss efter era starttider. Det blir oftast en tidig frukost och därför säljer vi även ett extra frukostkit med en En juice, en smörgås, banan, overnight oat med bär och en energipåse med nötter. Beställes dagen innan och kostar 95kr/person. De kan beställas här på plats när ni kommer till Lustigsgården. 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar, maila oss på info@lustigsgarden.se

Pastamiddag

Vi kommer under perioden 24/2-5/3 så kommer vi att erbjuda pastamiddag.

Mellan 18.00-21.00 serverar vi en enklare pasta buffé med två olika pastasåser eller grytor. 1 kött och 1 vegetarisk. Till maten ingår bröd med pålägg och en läsk. Kan bokas senast 1 dag innan och kostar 210kr/person.

Massage

Boka in er på en massage under er vistelse hos oss. Mycket uppskattad av tidigare gäster.

Kämpa på med träningen och så ses vi i februari-mars. Varmt välkomna!